Atlas Copco hoofddealer

Wilda is al sinds jaar en dag de preferred dealer van Atlas Copco. Vanwege onze jarenlange ervaring met de producten en de toepassingen kunnen we gerust zeggen dat er niets is dat we niet weten van de complete product range. Bij Wilda ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om verkoop van nieuwe of bestaande producten, tijdelijke verhuur en natuurlijk reparatie, onderhoud en keuren van Atlas Copco producten.

Atlas Copco range bij Wilda Perslucht
Atlas Copco producten bij Wilda Perslucht

De geschiedenis van Atlas Copco

1873, Stockholm. Atlas Copco wordt opgericht als een bedrijf dat met name werkt voor de Zweedse spoorwegen. Niet lang daarna specialiseerde het bedrijf zich echter steeds meer in de productie van meer geavanceerde producten als stoommachines en boilers. Vanaf de jaren ‘90 van de 20e eeuw kwam de focus steeds meer te liggen op pneumatiek en perslucht. Na jaren van ontwikkeling heeft het bedrijf wereldwijd naam gevestigd als marktleider op dit gebied. Actief op 5 continenten en in meer dan 100 landen is deze toonaangevende speler altijd gericht op kwaliteit, duurzaamheid en productiviteit.

Sustainable productivity

Atlas Copco is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele toepassingen van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaards. Behalve het produceren van producten van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn ze ook gericht op energie-efficiëntie en duurzaamheid, zodat klanten hun CO2-uitstoot kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen. Sustainable productivity, zogezegd.

Van verkoop tot onderhoud

Al jarenlang is Wilda Perslucht BV een hoofddealer van de producten van Atlas Copco voor Nederland. Je vindt bij ons mobiele compressoren, elektrische compressoren, generatoren en lichtmasten. Ook wanneer je gebruikte machines zoekt hebben we een uitgebreide voorraad voor je klaar staan.

Maar onze service gaat verder dan alleen de verkoop van nieuwe of tweedehands machines. We zeggen wel eens tegen elkaar “wij kennen de producten van Atlas beter dan zijzelf.” Met een glimlach hoor, maar ergens zit er wel wat in. Want onze specialisten werken al jarenlang, dag in, dag uit met deze producten. We verzorgen de verkoop van nieuwe machines. Dat doen we door altijd met onze klanten te praten en te luisteren naar wat ze nou eigenlijk écht nodig hebben. En omdat we precies weten welke specificaties de verschillende Atlas Copco producten hebben kunnen we altijd advies op maat bieden.

Maar ook na de verkoop gaat onze service door. We verzorgen uiteraard reparaties, ontwerpen en maken maatwerk producten, regelen regelmatig onderhoud en keuringen, leveren echte service, alles om de ervaringen met deze proucten optimaal te laten zijn. We kennen de machines op ons duimpje en zorgen ervoor dat je altijd door kunt met het werk dat wacht.

Wil je meer weten? Of wil je eens een kijkje komen nemen in onze showroom? We hebben meer dan 200 producten voor je klaar staan! Zelf ervaren wat de voordelen zijn van werken met Copco? We nemen er graag de tijd voor! Bel ons, tot gauw!