Atlas Copco Hoofddealer

Wilda is al sinds jaar en dag de preferred dealer van Atlas Copco. Vanwege onze jarenlange ervaring met de producten en de toepassingen kunnen we gerust zeggen dat er niets is dat we niet weten van de complete product range. Bij Wilda ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om verkoop van nieuwe of bestaande producten, tijdelijke verhuur en natuurlijk reparatie, onderhoud en keuren van Atlas Copco producten.

Sustainable productivity

Atlas Copco is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van professionele toepassingen van perslucht, stikstof, stroom en vacuüm. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste standaards. Behalve het produceren van producten van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn ze ook gericht op energie-efficiëntie en duurzaamheid, zodat klanten hun CO2-uitstoot kunnen verlagen en hun productiviteit kunnen verhogen. Sustainable productivity, zogezegd.

De geschiedenis van Atlas Copco

1873, Stockholm. Atlas Copco wordt opgericht als een bedrijf dat met name werkt voor de Zweedse spoorwegen. Niet lang daarna specialiseerde het bedrijf zich echter steeds meer in de productie van meer geavanceerde producten als stoommachines en boilers. Vanaf de jaren ‘90 van de 20e eeuw kwam de focus steeds meer te liggen op pneumatiek en perslucht. Na jaren van ontwikkeling heeft het bedrijf wereldwijd naam gevestigd als marktleider op dit gebied. Actief op 5 continenten en in meer dan 100 landen is Atlas Copco altijd gericht op kwaliteit, duurzaamheid en productiviteit.

Onze Atlas Copco Productrange

Wilda Perslucht BV is hoofddealer van de producten van Atlas Copco. Je vindt bij ons mobiele compressoren, elektrische compressoren, generatoren en lichtmasten. Ook wanneer je gebruikte machines zoekt hebben we een uitgebreide voorraad voor je klaar staan.

Wil je meer weten? Bel ons op +31(0) 33 28 63 959 en we helpen je graag verder!