Een betrouwbare partner

Al 40 jaar is Wilda de specialist in generatoren en compressoren. Vanuit het centraal gelegen Woudenberg biedt Wilda bedrijven in Nederland (en daarbuiten) een totaaloplossing voor perslucht toepassingen.

Als hoofddealer van wereldleider Atlas Copco hebben we in de loop der jaren een unieke plaats ingenomen in de markt. Voor zowel multinationals als eenpitters zijn wij een betrouwbare partner; of het nu gaat om reparaties, onderhoud, verhuur, gebruikte of nieuwe machines, wij leveren altijd kwaliteit.

Wilda medewerkers
Wilda bedrijfspand

De vraag achter de vraag

Ons team van specialisten is dagelijks in de weer met het verlenen van ‘service op maat’. We gaan altijd graag in gesprek over de oplossingen waar bedrijven naar op zoek zijn.

Het is onze ervaring dat we zelden leveren waar onze klanten in eerste instantie om vragen. Wij snappen dat na goed doorvragen en onderzoeken de échte nood en vraag boven komen drijven, en daar gaan we dan mee aan de slag.

Meedenken is voor ons dan ook de normaalste zaak van de wereld, omdat we willen dat je echt geholpen bent en dat je ook in de toekomst weer graag terugkomt.

Wij In Lucht Doen Alles

Dat is de naam waarmee het hele avontuur is begonnen, en het is nog steeds een belofte die we elke dag voor onze klanten waar willen maken. Of het nu gaat om een standaard compressor of generator, of een compleet van de grond af gebouwd speciaal product, wij kunnen alles.

Bij alles wat we doen staan twee dingen centraal; service en kwaliteit. Service omdat we geloven in een langdurige relatie en kwaliteit omdat we gaan voor duurzaam en tevreden klanten. Vragen? Bel ons, we helpen je graag verder!