Atlas Copco HiLight Z3+ lichtmast

Verlichtingsbedekking 3.000 m²

De compacte HiLight Z3+ wordt gevoed door lithium-ion-accu’s, heeft gebruikstijden tot 32 uur en een langere levensduur, vereist minimaal onderhoud en biedt lage bedrijfskosten. Daarnaast biedt deze lichtmast verbeterde verlichting voor bouwterreinen, buitenevenementen en industriegebieden in de stad. Omdat de lichtmast geen geluid maakt tijdens bedrijf en niets uitstoot, worden milieuregels in stedelijke omgevingen volledig nageleefd.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type HiLight Z3+
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type HiLight Z3+

Eén van de Atlas Copco lichtmasten in ons assortiment.

Prestaties

De verbeterde prestaties van de HiLight Z3+-lichtmast zijn te danken aan het gebruik van de lithium-ion-accutechnologie. In vergelijking met loodzuur- en gelaccu’s biedt deze technologie een tot 20 procent hogere ontladingsgraad, een drie keer hogere energiedichtheid en een levensduur van 6000 cycli, wat 6 keer meer is dan met alternatieve technologieën. Bovendien is de oplaadtijd van de lichtmast slechts 6 uur voor de standaard Z3+-eenheid, ongeacht of deze wordt opgeladen door een noodstroomvoorziening, het elektriciteitsnet of een mobiele generator.

Hoge lichtsterkte

De HiLight Z3+ is voorzien van een lampeenheid met een hoge lichtsterkte die bestaat uit 4 LED’s van 160 W met een levensduur van 50.000 uur. Dankzij de speciaal ontworpen draaibare glasoptiek, hebben de schijnwerpers een optimale lichtverdeling over een verlichtingsgebied van 3000 m2. De LED-verlichting wordt ondersteund door een hydraulisch hefbare verticale mast die gecertificeerd windstabiel is tot 80 km/u, met een maximale werkhoogte van 8 m.

Transporteerbaarheid

De Z3+ kan werken binnen een temperatuurbereik van -20 tot 50 °C en is ontworpen met het oog op mobiliteit en efficiënt transport. Door de compacte afmetingen van de lichtmast, die 1160 x 1160 x 2500 mm bedragen, is het mogelijk om tot 22 eenheden op een vrachtwagen van 13 meter te plaatsen. De eenheden zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden dankzij de gegalvaniseerde stalen omkasting en het gepoedercoate lakwerk.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...