ESSIG dealer

Wilda is leverancier van de bekende bodemraketten van het toonaangevende Duitse merk ESSIG. We zijn blij met deze samenwerking omdat de producten perfect aansluiten bij waar wij als Wilda voor staan!

Essig bodemraket IP 240D

Essig Erdraketen/bodemraketten

Essig bodemraket IP 45Z met getrapte kop

Close-up foto van een bodemraket

Over ESSIG

Al meer dan 50 jaar zijn de ESSIG grondraketten toonaangevend wanneer het gaat om het sleufloos leggen en van leidingen en kabels.

Kwaliteit

In de fabriek in Porta Westfalica, Noordrijn-Westfalen, vervaardigt men bodemraketten met grote precisie en de hoogste kwaliteit. ESSIG kent de behoeften van hun klanten heel goed – ze hebben immers meer dan 50 jaar ervaring in dit soort ‘grondverdringingsprocessen’. De grondraketten zijn state-of-the-art en zijn CE-gecertificeerd. De componenten worden teruggebracht tot de essentie. Hierdoor zijn ze robuust van constructie, bedrijfszeker, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Daardoor kiezen gebruikers al jarenlang voor dit bekende merk!

Traditie

In 1966 lanceerde de oprichter van het bedrijf, Hans-Jürgen Essig, de grondraket en de grondverplaatsingsmachine. Dit maakte het sleufloos leggen en vernieuwen van leidingen, kabels en andere toevoerleidingen mogelijk – toentertijd een ware revolutie in de bouwsector. Als pionier in de productie van raketten en pijprammen veroverde het bedrijf snel de markt en verkoopt haar producten al snel over de hele wereld.

Het familiebedrijf wordt vandaag de dag nog steeds geleid in de geest van de familie – met ondernemersgeest en passie. Al meer dan vijf decennia is ESSIG GmbH & Co. KG een vertrouwde naam in de bouwsector en een betrouwbare partner voor haar klanten.

Samen met Wilda

De hoge standaarden die bij ESSIG worden gehanteerd sluiten naadloos aan op de eisen die wij stellen aan de machines die we verkopen. De keuze voor deze grondraketten was dan ook bewust. De bodem raketten van deze Duitse fabrikant zijn duurzaam en betrouwbaar, en dat is precies wat we bij Wilda aan onze klanten garanderen!