Atlas Copco XATS 138 PACE Stage V

5,5 tot 7 m³/min - 7 tot 10,3 bar

De XATS 138 ‘overstap’ is de mobiele compressor waar u naar hebt gezocht. Deze compacte, eenvoudig te verplaatsen compressor biedt u de extra flexibiliteit waarmee u een grotere druk en stroom kunt produceren, al naar gelang waar uw toepassing om vraagt.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type XATS 138 PACE
Gewicht 1300 kg
Lengte 3747 mm
Breedte 1593 mm
Hoogte 1572 mm
Capaciteit 7 tot 10,3 bar
FAD 5,5 tot 7 m3/min
Motor 49 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB
Beschikbaarheid Voor actuele beschikbaarheid, neem contact met ons op
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type XATS 138 PACE
Gewicht 1300 kg
Lengte 3747 mm
Breedte 1593 mm
Hoogte 1572 mm
Capaciteit 7 tot 10,3 bar
FAD 5,5 tot 7 m3/min
Motor 49 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB
Beschikbaarheid Voor actuele beschikbaarheid, neem contact met ons op

Overstap naar flexibele efficiëntie

Onze toekomstgerichte benadering ten aanzien van onze producten geeft aan hoe belangrijk we het vinden om efficiënte oplossingen te bieden. Wij zullen nooit compromissen sluiten als het om efficiëntie gaat. En we verwachten dat u dat ook niet zult doen!

De XATS 138 ‘overstap’ is de compressor waar u naar hebt gezocht. Deze compacte, eenvoudig te verplaatsen compressor biedt u de extra flexibiliteit waarmee u een grotere druk en stroom kunt produceren, al naar gelang waar uw toepassing om vraagt.

Dankzij zijn intuïtieve PACE-systeem (Pressure Adjusted thru Cognitive Electronics) beschikt u met slechts één enkele compressor over de meeste opties. Deze baanbrekende technologie maakt meerdere instellingen voor druk en stroom mogelijk, wat ervoor zorgt dat u luchtstroom en druk op de behoeften van uw toepassing afstemt.

Optimaliseer de investeringen in uw machinepark, verbeter het gebruik ervan en realiseer een hoger R.O.I. met de nieuwe XATS 138 compressor.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...

XATS 138 Mobiele compressor van Atlas Copco

Wilda is hoofddealer van Atlas Copco en levert het complete assortiment aan mobiele compressoren. Eén van de mobiele compressoren die we leveren is bijvoorbeeld deze Atlas Copco XATS 138. Dit merk is al jarenlang wereldwijd toonaangevend op het gebied van mobiele en elektrische compressoren, generatoren en andere perslucht producten. De machines staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en efficiëntie.

Mobiele compressoren maat

Elk project heeft weer behoefte aan een specifieke oplossing. Wij doen dan ook niet aan ‘one size mobiele compressor fits all‘. Wat jullie precies nodig hebben voor de verschillende projecten, daar willen we graag eens met je over praten. In een gesprek, aan de telefoon of in onze showroom. We stellen je vragen over het gebruik en de toepassingen voor jullie projecten. Zo ontdek je precies wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op!