Atlas Copco QAS 150

120/137 kW vermogen

De QAS-serie zit vol met functies en bezit de robuustheid en betrouwbaarheid die u van generatoren verlangt.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type QAS 150
Gewicht 2610 kg
Lengte 3380 mm
Breedte 1180 mm
Hoogte 1700 mm
Primair vermogen 150 / 171 kVA / 120 / 137 kW
Motor - kW 132 / 149 kW
Aantal cilinders 6
Geluidsniveau 96 / 99 dB
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type QAS 150
Gewicht 2610 kg
Lengte 3380 mm
Breedte 1180 mm
Hoogte 1700 mm
Primair vermogen 150 / 171 kVA / 120 / 137 kW
Motor - kW 132 / 149 kW
Aantal cilinders 6
Geluidsniveau 96 / 99 dB

De QAS-serie zit vol met functies en bezit de robuustheid en betrouwbaarheid die u van een generator verlangt. Maar er zijn functies waarmee de QAS zich echt onderscheidt: we vatten deze samen onder ‘de kracht van connectiviteit’, zie downloads.

In de eerste plaats zijn QAS-generatoren gebouwd voor multidrop-toepassing en zijn ze ontworpen met het oog op regelmatig verplaatsen. Of dat nu een paar meter is of honderden kilometers, u bent verzekerd van het gemak waarmee ze eenvoudig en veilig verplaatst kunnen worden, alsook van hun betrouwbare prestaties. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Dat maakt de QAS ideaal voor verhuurtoepassingen en voor gebruik bij zware bouwwerkzaamheden.

Daarbij zijn deze generatoren dankzij hun parallelle installatie tevens ongeëvenaard als het aankomt op flexibiliteit. Wij begrijpen dat uw behoefte aan vermogen voortdurend kan veranderen. Het modulaire ontwerp is erop gericht dat meerdere generatoren zo eenvoudig mogelijk kunnen worden aangesloten. En dat zorgt voor een installatie die effectiviteit optimaliseert. Het ingebouwde Power Management System (PMS) maakt een optimaal brandstofverbruik mogelijk en verlengt de levensduur van de generator.

De QAS-serie biedt complete oplossingen voor de stroomvoorziening en dit maakt deze serie wereldwijd tot een favoriete keus voor een breed scala van toepassingen. Investeer niet alleen in een stroomgenerator. Investeer in een generator die de kracht van connectiviteit heeft!

Downloads