Atlas Copco HiLight H5+ lichtmast

Verlichtingsbedekking 5.000 m²

De HiLight H5+ is buitengewoon efficiënt, heeft een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en biedt een optimale helderheid. Met 4 LEDlampen die elk 350 W licht produceren, kan de HiLight H5+ een oppervlak van 5.000 m2 verlichten.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type HiLight H5+
Gewicht 1050 kg
Lengte 2,3
Breedte 1,28
Hoogte 2,48
Primair vermogen 2,7 kW
Motor - kW 3,5 kW
Aantal cilinders 1
Geluidsniveau 90 dB
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type HiLight H5+
Gewicht 1050 kg
Lengte 2,3
Breedte 1,28
Hoogte 2,48
Primair vermogen 2,7 kW
Motor - kW 3,5 kW
Aantal cilinders 1
Geluidsniveau 90 dB

Eén van de Atlas Copco lichtmasten in ons assortiment. Dit model is eenvoudig te vervoeren, want dankzij de compacte afmetingen is er op een standaardvrachtwagen van 13 meter plaats voor 10 eenheden.

De HiLight-serie lichtmasten is ontworpen om de breedst mogelijke keuze te kunnen bieden bij het vinden van een lichtmast die voor uw toepassing geschikt is. Wij bieden meerdere takken van industrie een flexibele en dynamische set verlichtingsopties, die alle aspecten van efficiëntie en veiligheid bevatten. U kunt daarbij verzekerd zijn van de robuuste kwaliteit en de compacte afmetingen, waar Atlas Copco wereldwijd om bekend staat.

Wij hebben met recht ons innovatiestempel op LED-technologie gezet. De lenzen in onze LED-lichtmasten hebben een zeer bijzonder optisch design, dat specifiek gericht is op toepassingen in bouw en mijnbouw.

Dit innovatieve, volledig draaibare LED-lensontwep houdt in dat we de verlichtingsbedekking maximaliseren en de “verlichtingsverspilling” reduceren. Eén enkele HiLight-mast kan een oppervlak van max. 5.000 m2 verlichten met gemiddeld 20 lux (helderheid). Wat garandeert dat uw locatie helderder, veiliger en productiever wordt.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...