De service van Wilda

Bij Wilda zien we onszelf in eerste instantie als een bedrijf dat draait om het verlenen van de juiste service, als ‘dienstverleners’. Natuurlijk verkopen we producten, maar ons uitgangspunt is altijd dat we onze klanten een goede dienst willen verlenen.

Soms is dat helpen bij de aankoop van een nieuwe machine, soms is dat het verhuren van een tijdelijke oplossing, maar we gaan veel verder dan dat.

We denken altijd mee over de ‘vraag achter de vraag’ en bouwen regelmatig speciale producten. Daarnaast voeren we bijvoorbeeld ook compressor onderhoud en compressor reparaties uit. Heb je een probleem? Wij kunnen ook jouw compressor repareren. Voor onze klanten zetten we graag een stapje extra!

Wilda compresor hijsen
Wilda medewerker aan het werk

Atlas Copco services

Heb je behoefte aan service aan je Atlas Copco machine? Een onderhoud of reparatie nodig? Onze monteurs zijn elke dag druk bezig met het repareren en onderhouden van compressors en generators zodat ze weer goed werken! Vanuit heel Nederland komen producten onze werkplaats binnen. Soms worden ze gebracht door onze klanten, soms halen we ze zelf vanaf de locatie op of repareren we ter plekke, net wat mogelijk is. Mocht je ter vervanging een tijdelijk product willen huren dan kan dat natuurlijk ook, je werk hoeft er nooit onder te lijden.

Keuren van Atlas Copco machines

Wij verzorgen uiteraard ook de periodieke keuringen van de diverse Atlas Copco producten. Het keuren doen wij hier op locatie in Woudenberg, in onze werkplaats. Onze monteurs kennen de producten als geen ander en kunnen, wanneer nodig, de juiste aanpassingen en onderhoud doorvoeren bij het keuren van jouw machines en gereedschap. Of het nu gaat om een NEN3140 keuring, het werkend binnen de Richtlijnen Arbeidsmiddelen of het houden aan de Wegenverkeerswet en keuren volgens de ISO VCA normen. Bij ons kun je er altijd zeker van zijn dat je veilig aan het werk bent!

Wilda werkplaats
Wilda werkplaats

Eigen spuiterij

Behalve het verkopen, verhuren, repareren en keuren van de Atlas Copco machines en gereedschappen ben je bij ons ook aan het juiste adres wanneer je je machine in de juiste bedrijfskleuren wilt laten spuiten. Standaard is de Atlas Copco kleur natuurlijk heldergeel, maar wanneer je wilt dat je generator of elektrische compressor wat beter kleurt bij je bedrijfsbus dan kunnen wij ‘m ook voor je spuiten. Wil je meer info over de mogelijkheden? Neem dan contact op, we praten graag met je verder over alle mogelijkheden.

Service aan overige producten

Behalve de complete Atlas Copco range verlenen we natuurlijk ook uitgebreide service aan al onze andere producten. Of het nu gaat om palenrammers (elektrisch), inblaasapparatuur, luchtgereedschap of bodemraketten, je kunt bij ons terecht wanneer je behoefte hebt aan reparatie, keuring en onderhoud. Ons team staat klaar om je zo snel mogelijk verder te helpen. We doen er alles aan zodat je werk er nooit onder hoeft te lijden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!