Atlas Copco HiLight B5+ lichtmast

Verlichtingsbedekking 5.000 m²

De HiLight B5+ is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, inclusief muziek- en sportevenementen, woningbouw, wegwerkzaamheden, tijdelijke openbare verlichting en de olie- en gasindustrie.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type HiLight B5+
Gewicht 980 kg
Lengte 1,16
Breedte 1,16
Hoogte 2,5
Primair vermogen 2,7 kW
Motor - kW 3,5 kW
Aantal cilinders 1
Geluidsniveau 88 dB
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type HiLight B5+
Gewicht 980 kg
Lengte 1,16
Breedte 1,16
Hoogte 2,5
Primair vermogen 2,7 kW
Motor - kW 3,5 kW
Aantal cilinders 1
Geluidsniveau 88 dB

Eén van de Atlas Copco lichtmasten in ons assortiment. De HiLight-serie lichtmasten is ontworpen om de breedst mogelijke keuze te kunnen bieden bij het vinden van een lichtmast die voor uw toepassing geschikt is. Wij bieden meerdere takken van industrie een flexibele en dynamische set verlichtingsopties, die alle aspecten van efficiëntie en veiligheid bevatten. U kunt daarbij verzekerd zijn van de robuuste kwaliteit en de compacte afmetingen, waar Atlas Copco wereldwijd om bekend staat.

Wij hebben met recht ons innovatiestempel op LED-technologie gezet. De lenzen in onze LED-lichtmasten hebben een zeer bijzonder optisch design, dat specifiek gericht is op toepassingen in bouw en mijnbouw.

Dit innovatieve, volledig draaibare LED-lensontwep houdt in dat we de verlichtingsbedekking maximaliseren en de “verlichtingsverspilling” reduceren. Eén enkele HiLight-mast kan een oppervlak van max. 5.000 m2 verlichten met gemiddeld 20 lux (helderheid). Wat garandeert dat uw locatie helderder, veiliger en productiever wordt.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...