De klanten van Perslucht Wilda

Al meer dan 40 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor al onze klanten. Vanuit heel Nederland en daarbuiten, vinden grote en kleine bedrijven hun weg naar Woudenberg. Vanuit het midden van het land helpen we bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw en infra met perslucht oplossingen.

Als hoofddealer van Atlas Copco in Nederland hebben we ondertussen een naam opgebouwd. Klanten kiezen voor ons vanwege de kwaliteitsproducten – Atlas Copco is niet voor niets wereldwijd toonaangevend – maar ook vanwege de service, het onderhoud, de reparaties en de adviezen. Wij bouwen graag aan een lange relatie met jouw als klant, omdat we willen dat je echt geholpen bent en dat je ook in de toekomst weer graag terugkomt.

Vion Food Group logo

“De monteurs van Wilda doen bij ons het onderhoud van onze Atlas Copco luchtcompressoren. Ze komen regelmatig langs om te zorgen dat alles vlot blijft werken. Omdat we in de vleesverwerkingsindustrie zitten is het voor ons belangrijk dat het compressor onderhoud vlot en zonder problemen verloopt. We zijn dan ook zeer tevreden over Wilda; de monteurs zijn flexibel, zeer vakbekwaam, snel en werken altijd oplossingsgericht. Van harte aanbevolen!”

GVA logo

“Wilda is voor ons al vanaf het begin het vaste adres voor onze compressoren en al ons luchtgereedschap. Of het nu gaat om het aanschaffen van nieuwe compressoren of palenrammers, of het laten onderhouden en reviseren, we zijn altijd tevreden over het resultaat. De mannen van Wilda zijn harde werkers die net als wij houden van ‘normaal doen’. Ze leveren kwaliteit en geven uitstekende service. Voor ons is Wilda in één woord een klassebedrijf!”

HSB logo

“Wij kiezen al jaren voor Wilda, om een paar belangrijke redenen. Allereerst het aanbod van nieuwe en gebruikte machines. Er is gewoon altijd iets voorradig wanneer wij iets nodig hebben. Daarnaast is Wilda enorm oplossinggericht, en hun service is uitstekend. Bij vragen of problemen is er altijd iemand met de technische kennis die ons helpt zodat onze planning en productie door kan gaan. Natuurlijk doen zij ook de reparaties wanneer dat nodig is. Binnenkort heb ik weer een nieuwe compressor nodig, dan zien ze me weer verschijnen!”

Wilda magazijn
Wilda machinepark

Van multinational tot eenpitter

Wij doen zaken met mensen. Daarom maakt het voor ons ook niet uit of we producten leveren aan grote multinationals of ZZP’ers. Het moet gewoon goed zijn. Dat geldt voor het afleveren van nieuwe producten, maar ook als het gaat om nieuwe machines, gebruikte machines, reparaties, onderhoud of keuringen. We staan al onze klanten graag bij met raad en daad; we nemen de tijd voor passend advies, helpen met het uitdenken van passende oplossingen en gaan net even een stapje verder om jouw project tot een succes te maken. Kom langs in onze showroom, geniet van een bak koffie en ervaar zelf hoe we je verder kunnen helpen.

Van standaard product tot maatwerk oplossing

Ons assortiment van perslucht producten is zeer compleet. Van generatoren en compressoren (draagbaar) tot speciaalwerk en accessoires, als het om perslucht gaat doen we alles. We doen meer dan alleen maar standaardproducten leveren. Vaak komen klanten naar ons toe met een project waar ze advies of zelfs een maatwerk product voor nodig hebben. We nemen dan graag de tijd om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Samen ontwerpen en ontwikkelen we de perslucht oplossing waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons, we denken graag met je mee!