Lancier dealer

Wilda is leverancier van de inblaasapparaten van de toonaangevende Duitse fabrikant LANCIER CABLE GMBH. We zijn blij met deze samenwerking omdat de apparaten perfect aansluiten bij waar wij als Wilda voor staan!

MicroCat

MicroCat van Lancier

MicroCat

MicroCat van Lancier

Over Lancier

Lancier werd opgericht in 1905. Al meer dan 110 jaar staat het bedrijf voor een uitgebreid en technisch hoogwaardig assortiment machines en apparaten voor de kabel- en leidinglegtechniek. De producten worden wereldwijd kosteneffectief en efficiënt gebruikt voor het leggen van telecommunicatiekabels, glasvezelkabels, energiekabels en beschermleidingen. Klantgerichtheid en service staan ​​centraal in ons bedrijfsbeleid.

Lancier kijkt vol vertrouwen nar de toekomst. Zelf zegt men het volgende hierover: “Onze klanten beslissen over het succes van onze producten en diensten en dus ook over onze toekomst. We staan ​​voor de uitdaging om producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen en te produceren, zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren. Regulering is de vijand van goede ideeën. Onze medewerkers hebben daarom voldoende vrijheid om hun creativiteit in te brengen. Wij stimuleren ondernemend denken en zelfstandig handelen. Daar profiteren onze klanten en ons bedrijf van.”

Samen met Wilda

De hoge standaarden die Lancier hanteert sluiten naadloos aan op de eisen die wij stellen aan de machines die we verkopen. De keuze voor deze inblaasapparaten was dan ook bewust. De producten van Lancier zijn duurzaam en betrouwbaar, en dat is precies wat we bij Wilda aan onze klanten garanderen!