Weber CR 9 trilplaat

Zware bodemverdichter trilplaat CR9

Innovatie en kwaliteit hebben een nieuwe vorm gevonden, de zware CR-klasse van Weber MT. Prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop voor de funderings-, straten- en wegenbouw. Tot de standaarduitrusting van de CR 6, CR 7, CR 8 en CR 9 behoren hydraulische omschakeling, zelfspannende centrifugaalkoppeling, robuuste frame en motor beschermkap en elektrische start.

 

Offerte aanvragen
Merk Weber
Type CR9
Gewicht 736-740 kg
Werkbreedte 75(90) cm
Centrifugaalkracht 100 kN
Motor Hatz
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Weber
Type CR9
Gewicht 736-740 kg
Werkbreedte 75(90) cm
Centrifugaalkracht 100 kN
Motor Hatz

We leggen de lat nog hoger met de premium klasse van hand bediende trilplaten:CR 8 en CR 9, gemaakt door Weber MT. Hun toepassingsgebied strekt zich uit van klassieke grondwerken tot bestrating. De uitgebalanceerde bedieningskenmerken, lage hand-armtrillingen en ergonomisch ontworpen handvatten stellen u in staat om te werken zonder moe te worden en garanderen een hoog gebruikerscomfort. Bijzondere kenmerken van deze machines zijn onder meer vergrendelbare opklapbare geleidestangen, waarmee operators de units op hun ideale werkhoogte kunnen afstellen, grote hijsogen die het mogelijk maken de trilplaten snel en veilig te laden. Naast de standaardversie met een Hatz-motor en elektrische start, is de CR 9-trilpaat ook verkrijgbaar in andere varianten: de “MDM” -versie met motorbescherming en de “CCD 2.0” -versie die zowel de motor beschermingsfunctie als een verdichting meter heeft d.m.v. de controlemeter COMPATROL®.

De CR 9 is ook verkrijgbaar met WEtrac – de Weber MT-machinegegevens telemetrie unit.

Downloads