Weber dealer

Per 1 januari 2021 hebben wij de volgende stap gezet om een bredere en nog betere service te kunnen bieden. We zijn een samenwerking aangegaan met Weber machines en leveren nu ook trilplaten en stampers van het merk.

Productielocatie Weber MT

Productielocatie Weber MT

Ontwikkellocatie Weber MT

Ontwikkellocatie Weber MT

Over Weber

We zijn er trots op dat wij onze klanten kunnen bedienen die hun vertrouwen hebben gesteld in de handbediende verdichtingsapparatuur van Weber MT. De machines van Weber worden in Duitsland gemaakt en dragen dus een plaatje met daarop “Made by Weber MT“. Maar wat betekent “Made by Weber MT” eigenlijk?

Als toonaangevende leverancier van handbediende verdichtingsapparatuur ontwikkelt, produceert en verkoopt Weber een kwalitatief hoogstaand product dat ze tot in de perfectie beheersen.  In plaats van alleen te voldoen aan alleen de wettelijke normen, voldoet Weber aan bijna iedere behoefte en de hoogste eisen die de klanten vragen. De producten en processen van Weber voldoen aan de hoogst haalbare norm. Ze slagen erin dit hoge niveau te bereiken door met onderzoek en ontwikkeling het product voortdurend naar een hoger niveau te tillen.

Een andere sleutelfactor zijn de kwaliteitsinspecties, die ze bij Weber MT met compromisloze zorgvuldigheid uitvoeren. Elke machine wordt onderworpen aan een test op de laatste testbank voor deze aan de eindgebruiker wordt overgedragen.

Weber sluit aan bij Wilda

De hoge standaarden die bij Weber MT worden gehanteerd sluiten naadloos aan op de eisen die wij stellen aan de machines die we verkopen. De keuze voor Weber MT was dan ook bewust. De machines van deze Duitse fabrikant zijn duurzaam en betrouwbaar, en dat is precies wat we bij Wilda aan onze klanten garanderen.

Weber MT stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen. En door de hoge standaarden van Weber MT kunnen we de afgeleverde trilplaten en stampers met gerust bij onze klant achterlaten.