Weber CR 7 trilplaat

Zware bodemverdichter trilplaat CR7

Innovatie en kwaliteit hebben een nieuwe vorm gevonden, de zware CR-klasse van Weber MT. Prestatiegerichte bodemverdichters met voor- en achteruitloop voor de funderings-, straten- en wegenbouw. Tot de standaarduitrusting van de CR 6, CR 7, CR 8 en CR 9 behoren hydraulische omschakeling, zelfspannende centrifugaalkoppeling, robuuste frame en motor beschermkap en elektrische start.

 

Offerte aanvragen
Merk Weber
Type CR7
Gewicht 397-477 kg
Werkbreedte 65(80) cm
Centrifugaalkracht 65 kN
Motor Honda/Hatz
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Weber
Type CR7
Gewicht 397-477 kg
Werkbreedte 65(80) cm
Centrifugaalkracht 65 kN
Motor Honda/Hatz

De vooruit/achteruit lopende trilplaten CR 6 en CR 7 / CR 7 Hd onderscheiden zich van de concurrentie door hun uitstekende verdichtingscapaciteit en superieure efficiëntie. Machines die gemaakt zijn door Weber MT zijn altijd de eerste keuze – of ze nu nodig zijn voor klassieke toepassingen in wegenbouw en civiele techniek of voor het inbedden van straatstenen. Hun uitgebalanceerde bedieningskenmerken en uitzonderlijk soepele bediening met lage hand-armtrillingen zorgen voor superieur gebruiksgemak. Dit hoge niveau van comfort wordt ook gegarandeerd door de geleidestang die kan worden opgevouwen en vergrendeld en kan worden aangepast aan de lichaamslengte van de bediener. Een solide behuizing en het stevige frame bieden volledige bescherming van de motor en verhogen daarmee de bedrijfszekerheid. Tevens biedt de onderhoudsdeur aan de voorkant van de machine een gemakkelijke toegang tot alle essentiële onderhoudspunten. Naast de standaardfuncties inclusief E-start, worden er ook andere functies aangeboden voor de CR 7 trilplaten met Hatz-dieselmotor.

De functies die beschikbaar zijn voor de versies “MDM” en “CCD 2.0” zijn o.a. een motormanagement systeem en het COMPATROL®-verdichtingscontrolesysteem.

De CR 7 is ook verkrijgbaar met WEtrac – Weber MT`s machinegegevens telemetrie. De CR 7 is ook te bestellen met benzinemotor. Voordeel: de benzinemotor elimineert luchtvervuiling door fijne deeltjes. De machine onderscheidt zich niet alleen door zijn lage totale hoogte, maar ook door zijn relatief lage prijs. De CR 7 Hd is verkrijgbaar met een omkeerbare en een elektrische starter.

Downloads