Weber CR 2 trilplaat

Voor- en achteruit schakelbare trilplaat CR2

Bodemverdichters voor- en achteruit traploos schakelbaar. Op maat gemaakt voor de tuin- en parksector en de wegenbouw: met modernste techniek, hoge verdichtingscapaciteit en van duurzame kwaliteit. Tot de standaarduitrusting behoren: hydraulische schakeling, robuuste frame en motor beschermkap en hijsoog.

 

Offerte aanvragen
Merk Weber
Type CR2
Gewicht 143-156 kg
Werkbreedte 45 cm
Centrifugaalkracht 25 kN
Motor Honda/Hatz
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Weber
Type CR2
Gewicht 143-156 kg
Werkbreedte 45 cm
Centrifugaalkracht 25 kN
Motor Honda/Hatz

Elke tuinarchitect of aannemer die van plan is asfalt of straatstenen te verdichten of aan te trillen, heeft het juiste gereedschap gevonden in onze CR 2 trilplaat.Deze omkeerbare bodemverdichter levert een middelpuntvliedende kracht van 25 kN en is de beste lichtgewicht allrounder die u op uw bouwplaats kunt gebruiken. De CR 2 onderscheidt zich in een grote verscheidenheid aan toepassingen voor zand, grind, bestrating en asfaltverdichting. Dankzij de unieke constructie van de grondplaat biedt deze krachtige grondverdichter, gemaakt door Weber MT, uitzonderlijke stabiliteit en uitstekende bedieningskenmerken.

De aandrijfunit – ofwel een Hatz-dieselmotor of een benzinemotor van Honda is beschikbaar – De motor is volledig beschermd tegen externe schade door het motorbeschermingsframe en afdekkingskap. Om de mobiliteit op de bouwplaats te vergroten, hebben we een robuuste wielenset bij iedere machine geïntegreerd.

Downloads