Weber CR 1 trilplaat

Voor- en achteruit schakelbare trilplaat CR1

Bodemverdichters voor- en achteruit traploos schakelbaar. Op maat gemaakt voor de tuin- en parksector en de wegenbouw: met modernste techniek, hoge verdichtingscapaciteit en van duurzame kwaliteit. Tot de standaarduitrusting behoren: hydraulische schakeling, robuuste frame en motor beschermkap en hijsoog.

 

Offerte aanvragen
Merk Weber
Type CR1
Gewicht 92 kg
Werkbreedte 35 cm
Centrifugaalkracht 15 kN
Motor Honda
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Weber
Type CR1
Gewicht 92 kg
Werkbreedte 35 cm
Centrifugaalkracht 15 kN
Motor Honda

Dit kleine en lichte CR 1-model trilplaat heeft zowel visuele als technische ontwerp kenmerken van zijn grotere broer – de CR 2 trilplaat. Door zijn kleine formaat is de CR 1 Hd de lichtgewicht onder de omkeerbare grondverdichters. Het meest opvallende kenmerk van de machine zijn de ultralage hand-armtrillingen van 1,5 m / s2, die ver onder de zogenaamde actiewaarde (2,5 m / s2) liggen. Met een oneindig variabele voorwaartse en achterwaartse beweging kan de trilplaat een nauwkeurige verdichting uitvoeren in nauwe ruimtes. Deze uitzonderlijke eigenschappen maken de CR 1 Hd tot een universeel stuk gereedschap voor het verdichten van verharde en geasfalteerde oppervlakken en verdichting in greppels. Geïntegreerde wielsets zijn ook verkrijgbaar als optionele accessoires voor moeiteloos transport op bouwplaatsen, een watertank voor asfaltwerkzaamheden en een poly mat voor de installatie van straatstenen mag natuurlijk niet ontbreken.

Downloads