Atlas Copco U 110 mobiele compressor

2,8 m³/min - 7 bar

De box versie mobiele compressor Atlas Copco U 110 heeft geen wielen, maar door alle ingebouwde functies kunnen wij dit met trots een mobiele, eenvoudig te plaatsen en in te bouwen compressor noemen.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type U 110
Gewicht < 750 kg
Lengte 1870 mm
Breedte 950 mm
Hoogte 1040 mm
Capaciteit 7 bar
FAD 2,8 m3/min
Motor 26,5 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type U 110
Gewicht < 750 kg
Lengte 1870 mm
Breedte 950 mm
Hoogte 1040 mm
Capaciteit 7 bar
FAD 2,8 m3/min
Motor 26,5 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB

Atlas Copco U 110 Mobiele compressor. Box versie. Zonder wielen, maar eenvoudig te plaatsen en in te bouwen.

De box versie heeft geen wielen, maar door alle ingebouwde functies kunnen wij dit met trots een mobiele, eenvoudig te plaatsen en in te bouwen compressor noemen.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...

U 130 Mobiele compressor van Atlas Copco

Wilda is hoofddealer van Atlas Copco en levert het complete assortiment aan mobiele compressoren. Eén van de mobiele compressoren die we leveren is bijvoorbeeld deze Atlas Copco U 110. Dit merk is al jarenlang wereldwijd toonaangevend op het gebied van mobiele en elektrische compressoren, generatoren en andere perslucht producten. De machines staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en efficiëntie.

Mobiele compressoren maat

Elk project heeft weer behoefte aan een specifieke oplossing. Wij doen dan ook niet aan ‘one size mobiele compressor fits all‘. Wat jullie precies nodig hebben voor de verschillende projecten, daar willen we graag eens met je over praten. In een gesprek, aan de telefoon of in onze showroom. We stellen je vragen over het gebruik en de toepassingen voor jullie projecten. Zo ontdek je precies wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op!