Trilplaten

Weber trilplaten: dit zijn de voordelen van elke serie

Werk je in de grond-, weg- of waterbouw? Dan heb je ongetwijfeld wel eens achter een trilplaat gestaan. Een trilplaat maakt de ondergrond superstrak en glad.

Weber MT is specialist in deze technologie. Het merkt biedt de typisch Duitse degelijkheid. Het moet gewoon goed zijn. Vind je niet? Bij Weber heb je keuze uit drie series trilplaten. We sommen de voordelen voor je op.

CF-trilplaten: compact en vooruitlopend

Heb je een trilplaat nodig in de groenvoorziening, bouw of GWW-sector? De CF-serie is perfect voor kleine toepassingen. Bijvoorbeeld voor reparatiewerkzaamheden of krappe ruimtes, zoals een achtertuin. De CF-trilplaten hebben compacte afmetingen en zijn vooruitlopend.

De ingenieurs van Weber hebben oog voor detail. Dat zie je in elk ontwerp terug. Zo heeft de Weber CF 1 trilplaat een inklapbare geleiderail om transport makkelijker te maken. Ook zijn er veel praktische accessoires beschikbaar, zoals een watertank, geïntegreerde wielset en poly-pad.

CR-trilplaten: zware bodemverdichters

Het zwaardere werk is besteed aan de CR-serie. Deze machines zijn voor- en achteruitlopend traploos schakelbaar. Geschikt voor (funderings)werkzaamheden in de straten- en wegenbouw. De hydraulische omschakeling, zelfspannende koppeling en een robuust beschermingsframe behoort tot de standaarduitrusting. Dankzij de inklapbare, vergrendelbare én in hoogte verstelbare geleidestand werk je comfortabel en snel.

CR-trilplaten zijn er in allerlei motorvarianten: benzine, diesel en diesel met elektrische start. Bij sommige modellen kun je de werkbreedte aanpassen, dankzij de optionele verbredingsplaten. De Weber CR 7 trilplaat is zelfs uitgevoerd met WEtrac: een tracking en datamanagement systeem.

MT-serie: één universele accu

Emissievrij bouwen? Dat bereik je met de Weber MT-accuserie. Elektrische trilplaten van topkwaliteit. Een Weber MT trilplaat doet niet onder voor zijn brandstof gedreven variant. Sterker nog, het levert hetzelfde resultaat, maar dan zonder (geluids)uitstoot.

Alle MT-trilplaten zijn voorzien van een Honda LI-ION accu. Je leest het goed, elke machine heeft dezelfde accu. Je kunt ze dus makkelijk verwisselen. Het opladen duurt anderhalf uur. Je hoeft niet te gissen hoelang het nog duurt, dankzij de duidelijk zichtbare laadindicator.

Twijfel je over de beste machines voor jouw klus? Neem contact met ons op! We leggen graag uit waar je op kunt letten.

Welke machine heb jij nodig?

Wij zijn al meer dan 40 jaar dé Atlas Copco specialist in Nederland. Met ruim 200 machines op voorraad kunnen wij je snel van dienst zijn.