Swepac dealer

Wilda is leverancier van de bekende trilplaten van de toonaangevende Zweedse fabrikant Swepac. We zijn blij met deze samenwerking omdat de apparaten perfect aansluiten bij waar wij als Wilda voor staan!

Swepac FR100 B elektrische trilplaat

Emissievrije trilplaten

Elektrische trilplaat Swepac FB200

Emissievrije trilplaten

Over Swepac

Swepac is een Zweeds bedrijf met sterke focus op innovatie, op het gebied van bodem- en asfaltverdichting en betonbehandeling. Alle productie vindt plaats in de eigen productiefaciliteit in Ljungby, Zweden.

Deze partner staat voor een innovatief vestigingsklimaat waar in samenspraak met klanten en eindgebruikers hoogwaardige machines ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht worden. Men ontwerpt en ontwikkelt machines voor veeleisend en professioneel gebruik. Men heeft meer dan 25 jaar ervaring in ontwikkeling van mechanica, duurzaamheid, digitalisering, ergonomie, werkomgeving en milieu-impact. Het bedrijf is aanwezig in ongeveer dertig markten in Europa en het Midden-Oosten. Swepac is gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

Duurzaamheid voor milieu en werkomgeving

Swepac streeft we naar een betere werkomgeving en minder milieu-impact, bijvoorbeeld in samenwerking met het Swedish National Research Institute en innovatiepartner RISE. Zo zijn er al batterij-aangedreven trilplaten geïntroduceerd op basis van een uniek patent.

Samen met Wilda

De hoge standaarden die worden gehanteerd sluiten naadloos aan op de eisen die wij stellen aan de machines die we verkopen. De keuze voor deze elektrische trilplaten was dan ook bewust. De producten van Swepac zijn duurzaam en betrouwbaar, en dat is precies wat we bij Wilda aan onze klanten garanderen!