Wilda

Primeur bij Wilda: eerste accugedreven Atlas Copco schroefcompressor

Niet de emissie, maar wel de flexibiliteit van een dieselcompressor. De Atlas Copco B-Air 185-12 zet de markt op zijn kop. Het is de eerste accugedreven schroefcompressor ter wereld.

Een primeur voor Atlas Copco en voor ons. Veel van onze klanten hebben de B-Air 185-12 al getest. Bij het glasvezelblazen, gevelrenovatie, plaatsen en herstellen van vangrails en het slaan van stalen buizen. We kregen alleen maar positieve reacties.

Dat smaakt naar meer. En zo hebben we de allereerste B-Air 185-12 verkocht aan Van Doorn in Geldermalsen. En de volgende machine is onderweg. Wordt dat jullie nieuwste aanwinst?

De B-Air 185-12 is stil, compact en energiezuinig. Het heeft een robuuste constructuur, die ook zijn mannetje staat in zware situaties. Op een normale werkdag zal de machine het minimaal 8 uur uithouden.

De PACE-technologie maakt het mogelijk om de druk zelf in te stellen. Zo heb je maar 1 machine nodig voor 3 toepassingen.

  • 6 bar/90 psi voor het gebruiken van handgereedschap;
  • 10,3 bar/150 psi voor zandstralen;
  • 12 bar/175 psi voor het inblazen van kabels.

Het hart van de batterijgedreven compressor is een permanentmagneetmotor met variabele toerenregeling. Dat levert je een energiebesparing op van 50% ten opzichte van een compressor met vast toerental in deel- of onbelasting.

Ben je benieuwd of de Atlas Copco B-Air 185-12 compressor ook iets voor jullie bedrijf is? Neem contact met ons op!

Welke machine heb jij nodig?

Wij zijn al meer dan 40 jaar dé Atlas Copco specialist in Nederland. Met ruim 200 machines op voorraad kunnen wij je snel van dienst zijn.