Haspelwagen PW3000

3x waarom een haspelwagen jouw werk makkelijker maakt

Werk je (dagelijks) met kabels, buizen of slangen? Een haspelwagen maakt jouw werk een stuk makkelijker. Het levert je eenvoudig vervoer en tijdswinst op locatie op. Bonusvoordeel: onze haspelwagens hebben we zelf ontworpen. Daardoor sluit het exact aan bij wat jij nodig hebt.

Een haspelwagen is niet zomaar een aanhangwagen. Het heeft een hele specifieke functie: het dragen van kabels, buizen of slangen. Handig als je in de bouw of infra werkt, bijvoorbeeld. Als je deze nog niet gebruikt, sporen we je aan om er toch eens over na te denken.

Snel vervoer

Staat er een lange dag op je te wachten? De haspelwagen hang je ’s ochtends eenvoudig achter je werkbus, op naar locatie. Of door de dag heen, voor het verplaatsen over de bouwplaats. Je vervoert er haspels snel mee van A naar B. Onze haspelwagens zijn RDW-gekeurd en hebben een kenteken.

Of je ermee op de openbare weg mag rijden? Dat hangt af van het soort haspelwagen dat je hebt. Een snelverkeer haspelwagen is toegestaan op de openbare weg. Een langzaamverkeer haspelwagen niet. Deze laatste wordt gebruikt voor haspels die breder zijn dan 2.55 meter (de maximale toegestane breedte op de weg).

Tijdswinst op locatie

Ben je eenmaal op locatie aangekomen? Dan rol je de haspel moeiteloos op en af. Je hoeft niet eerst te laden en lossen. Laat de haspel gewoon op de wagen zitten. Je kunt het daar ter plekke afrollen. Er zijn geen extra mannetjes of machines zoals een palletvork of een haspelblok nodig. Dat scheelt een hoop tijd én moeite!

Zelf ontworpen én gemonteerd

Wist je dat wij zelf haspelwagens maken? Ons uitgangspunt waren jouw wensen. Alle feedback die we van klanten terugkregen, hebben ruimte gekregen in het ontwerp. Zo profiteer je van onze jarenlange ervaring. Onze haspelwagens zijn gericht op veiligheid, gemak en efficiëntie. Dat zie je terug in het gegalvaniseerde frame, de Track & Trace voorbereiding en ledverlichting.

Je kunt onze haspelwagens gebruiken voor de meeste HDPE-haspels. Veel klanten gebruikten het voor glasvezelverbindingen. We bieden onze haspelwagens aan met verschillende gewichten. Kies bijvoorbeeld voor de PW2000 of de PW3500.

Heb je andere wensen? Wij maken ook haspelwagens op maat! Kies er bijvoorbeeld voor om jouw haspelwagen uit te breiden met andere opties, je bedrijfsnaam te laten graveren of voor een specifieke breedte.

Welke machine heb jij nodig?

Wij zijn al meer dan 40 jaar dé Atlas Copco specialist in Nederland. Met ruim 200 machines op voorraad kunnen wij je snel van dienst zijn.