Fremco dealer

Wilda is leverancier van de bekende inblaasapparatuur van de toonaangevende Deense fabrikant Fremco. We zijn blij met deze samenwerking omdat de apparaten perfect aansluiten bij waar wij als Wilda voor staan!

Bedrijfspand in Frederikshavn, Denemarken

Close-up foto van inblaasapparatuur

Over Fremco

Fremco is een innovatief en 100% Deens bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van vezelblaasmachines van uitmuntende kwaliteit. In de afgelopen twee decennia heeft Fremco een enorme gespecialiseerde kennis van blaastechnieken opgebouwd.

Onze Deense partners blijven producten ontwikkelen in nauwe samenwerking met klanten, kanaalfabrikanten en kabelfabrikanten. Zo kunnen ze de beste en meest gebruiksvriendelijke producten of ‘fiber blow solutions’ aanbieden voor alle afmetingen van vezels, kabels en leidingen.

In nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers heeft Fremco een speicaal assortiment accessoires ontwikkeld, waardoor men een totaaloplossing kan bieden.

De beste partner

De missie van Fremco is om wereldwijd de beste partner te worden op het gebied van fiberblaasmachines en accessoires. Om dit te verwerkelijken werkt men aan drie specifieke doelen:

  • Hoogwaardige producten en service met korte levertijden en tegen concurrerende prijzen.
  • Wanneer klanten voor een Fremco-machine kiezen, kiezen ze voor een positieve bijdrage aan het eigen bedrijf.
  • Innovatieve productontwikkeling op basis van de behoeften van klanten.

Certificeringen

Fremco ISO 9001 gecertificeerd en is de eerste fabrikant van vezelblaasmachines ter wereld die 36 maanden garantie biedt op alle machines, wat resulteert in een zeer aantrekkelijke kosten-batenverhouding.

Samen met Wilda

De hoge standaarden die bij Fremco worden gehanteerd sluiten naadloos aan op de eisen die wij stellen aan de machines die we verkopen. De keuze voor deze inblaasapparaten was dan ook bewust. De producten van Fremco zijn duurzaam en betrouwbaar, en dat is precies wat we bij Wilda aan onze klanten garanderen!