Atlas Copco XAHS 38 Kd

2,2 m³/min - 12 bar

Deze mobiele compressor Atlas Copco XAHS 38 Kd kan perslucht tot wel 2,2 m³/min produceren. Met een full-size brandstoftank, nakoeler en generator. Allemaal ondergebracht in één compacte machine < 750 kg.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type XAHS 38 Kd
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type XAHS 38 Kd
Gewicht 650 / 750 kg
Lengte 1940 / 2290 mm
Breedte 1180 / 1350 mm
Hoogte 1150 / 1400 mm
Capaciteit 12 bar
FAD 2,2 m3/min
Motor 26,5 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 98 dB
Beschikbaarheid Voor actuele beschikbaarheid, neem contact met ons op

Atlas Copco’s nieuwe compressoren van de 8-serie zijn het resultaat van meer dan tien jaar constante ontwikkeling. Voor de eerste keer is het mogelijk om een compressor achter een normale personenauto te vervoeren. Zonder dat er een speciaal rijbewijs nodig is! Deze mobiele compressor, de XAHS 38 Kd van Atlas Copco, kan perslucht tot wel 2,2 m³/min produceren. Met een full-size brandstoftank, nakoeler en generator. Allemaal ondergebracht in één compacte machine < 750 kg.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...

XAHS 38 Kd Mobiele compressor van Atlas Copco

Wilda is hoofddealer van Atlas Copco en levert het complete assortiment aan mobiele compressoren. Eén van de mobiele compressoren die we leveren is bijvoorbeeld deze Atlas Copco XAHS 38 Kd. Dit merk is al jarenlang wereldwijd toonaangevend op het gebied van mobiele en elektrische compressoren, generatoren en andere perslucht producten. De machines staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en efficiëntie.

Mobiele compressor maat

Elk project heeft weer behoefte aan een specifieke oplossing. Wij doen dan ook niet aan ‘one size mobiele compressor fits all‘. Wat jullie precies nodig hebben voor de verschillende projecten, daar willen we graag eens met je over praten. In een gesprek, aan de telefoon of in onze showroom. We stellen je vragen over het gebruik en de toepassingen voor jullie projecten. Zo ontdek je precies wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op!