Atlas Copco U 190 PACE

2 tot 5,4 m³/min - 5 tot 12 bar

De box versie mobiele compressor Atlas Copco U 190 heeft geen wielen, maar door alle ingebouwde functies kunnen wij dit met trots een mobiele, eenvoudig te plaatsen en in te bouwen compressor noemen. Dankzij zijn intuïtieve PACE-systeem (Pressure Adjusted thru Cognitive Electronics) beschikt u met slechts één enkele compressor over de meeste opties. Deze baanbrekende technologie maakt meerdere instellingen voor druk en stroom mogelijk, wat ervoor zorgt dat u luchtstroom en druk op de behoeften van uw toepassing afstemt.

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type U 190 PACE
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type U 190 PACE
Gewicht < 750 kg
Lengte 1870 mm
Breedte 950 mm
Hoogte 1040 mm
Capaciteit 5 tot 12 bar
FAD 2 tot 5,4 m3/min
Motor 33 kw
Aantal cilinders 4

Onze toekomstgerichte benadering ten aanzien van onze producten geeft aan hoe belangrijk we het vinden om efficiënte oplossingen te bieden. Wij zullen nooit compromissen sluiten als het om efficiëntie gaat. En we verwachten dat u dat ook niet zult doen!

De XATS  U 190 PACE is de compressor waar u naar hebt gezocht. Deze compacte, eenvoudig te verplaatsen compressor biedt u de extra flexibiliteit waarmee u een grotere druk en stroom kunt produceren, al naar gelang waar uw toepassing om vraagt.

Dankzij zijn intuïtieve PACE-systeem (Pressure Adjusted thru Cognitive Electronics) beschikt u met slechts één enkele compressor over de meeste opties. Deze baanbrekende technologie maakt meerdere instellingen voor druk en stroom mogelijk, wat ervoor zorgt dat u luchtstroom en druk op de behoeften van uw toepassing afstemt.

Optimaliseer de investeringen in uw machinepark, verbeter het gebruik ervan en realiseer een hoger R.O.I. met de nieuwe U 90 compressor.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...

U 90 PACE Mobiele compressor van Atlas Copco

Wilda is hoofddealer van Atlas Copco en levert het complete assortiment aan mobiele compressoren. Eén van de mobiele compressoren die we leveren is bijvoorbeeld deze Atlas Copco U 190 PACE. Dit merk is al jarenlang wereldwijd toonaangevend op het gebied van mobiele en elektrische compressoren, generatoren en andere perslucht producten. De machines staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en efficiëntie.

Mobiele compressoren maat

Elk project heeft weer behoefte aan een specifieke oplossing. Wij doen dan ook niet aan ‘one size mobiele compressor fits all‘. Wat jullie precies nodig hebben voor de verschillende projecten, daar willen we graag eens met je over praten. In een gesprek, aan de telefoon of in onze showroom. We stellen je vragen over het gebruik en de toepassingen voor jullie projecten. Zo ontdek je precies wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op!