Atlas Copco XATS 186 Stage V mobiele compressor

9,8 tot 11,4 m³/min - 7 tot 10 bar

Atlas Copco XATS 186 Mobiele Compressor met intuïtief PACE-systeem (Pressure Adjusted thru Cognitive Electronics). De meeste opties met één enkele mobiele compressor!

Offerte aanvragen
Merk Atlas Copco
Type XATS 186
Gewicht 2340 kg
Lengte 4940 mm
Breedte 1580 mm
Hoogte 1800 mm
Capaciteit 7 tot 10 bar
FAD 9,8 tot 11,4 m3/min
Motor 86 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB
Bekijk alle informatie
Heb je interesse in dit product? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specificaties
Omschrijving
Foto's
Downloads
Merk Atlas Copco
Type XATS 186
Gewicht 2340 kg
Lengte 4940 mm
Breedte 1580 mm
Hoogte 1800 mm
Capaciteit 7 tot 10 bar
FAD 9,8 tot 11,4 m3/min
Motor 86 kw
Aantal cilinders 4
Geluidsniveau 70 dB

Atlas Copco XATS 186 Compressor biedt u meerdere mogelijkheden. Dankzij het intuïtieve PACE-systeem (Pressure Adjusted thru Cognitive Electronics) bieden deze modellen u de meeste opties met één enkele compressor. Deze baanbrekende technologie maakt meerdere instellingen voor druk en stroom mogelijk. Dat zorgt ervoor dat u luchtstroom en druk op de behoeften van uw toepassing afstemt.

Downloads

Geen downloads beschikbaar...

XATS 186 Mobiele compressor van Atlas Copco

Wilda is hoofddealer van Atlas Copco en levert het complete assortiment aan mobiele compressoren. Eén van de mobiele compressoren die we leveren is bijvoorbeeld deze Atlas Copco XATS 186. Dit merk is al jarenlang wereldwijd toonaangevend op het gebied van mobiele en elektrische compressoren, generatoren en andere perslucht producten. De machines staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en efficiëntie.

Mobiele compressoren maat

Elk project heeft weer behoefte aan een specifieke oplossing. Wij doen dan ook niet aan ‘one size mobiele compressor fits all‘. Wat jullie precies nodig hebben voor de verschillende projecten, daar willen we graag eens met je over praten. In een gesprek, aan de telefoon of in onze showroom. We stellen je vragen over het gebruik en de toepassingen voor jullie projecten. Zo ontdek je precies wat je nodig hebt. Neem eens contact met ons op!